Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌ها در تعاملات، بسیاری از افراد شغل خود را از دست دادند با توجه به اینکه تعدادی از این افراد در شمول قانون بیمۀ بیکاری قرار داشتند و متقاضی دریافت مقرری بیمۀ بیکاری بودند، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه آنلاین ثبت درخواست بیمه بیکاری را برای جلوگیری از مراجعه حضوری متقاضیان به ادارات کل استانی و مراکز کاریابی و حفظ سلامت آن‌ها راه اندازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب، متقاضیان بیمه بیکاری توانستند با مراجعه به سامانه bimebikari.mcls.gov.ir درخواست خود را ثبت و به صورت الکترونیکی آن را پیگیری کنند.

موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی طبق پژوهش‌ انجام شده بر اساس اطلاعات این سامانه، اعلام کرد: تعداد ۸۷۱ هزار و ۴۸۷ نفر، که از اسفندماه ۱۳۹۸ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ بیکار شده بودند، برای دریافت بیمه بیکاری در سامانه ثبت نام کردند. بدیهی است که بسیاری از این افراد در پالایش‌های بعدی غیرمشمول شناخته شده اند. حدود ۲۶ درصد ثبت نام کنندگان زن و ۱۴/۷۳ درصد مرد شناسایی شده اند و مابقی قابل تشخیص نیستند.

به لحاظ گروه سنی، بیشترین فراوانی به ترتیب به گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال با ۵/۴۴ درصد، ۴۰ تا ۵۰ سال با ۵/۲۴ درصد و گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال با ۸/۱۹ درصد اختصاص دارد. ۲۲ درصد دارای قرارداد دائم و ۷۸ درصد دارای قرارداد موقت هستند. ۶۱/۳ درصد در بخش خدمات، ۲/۳۳ درصد در بخش صنعت و ۹/۱ درصد در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت بوده اند.

پنج استان تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی، به ترتیب با ۱۶۸۴۰۴، ۸۸۹۳۴، ۷۴۹۷۵، ۵۷۶۳۴ و ۵۱۸۳۴ نفر، بیشترین تعداد ثبت نام شدگان در سامانه بیمه بیکاری را به خود اختصاص داده اند. استان‌های اصفهان، فارس و زنجان به ترتیب با ۸/۱۲ درصد، ۱۲/۱۰ درصد و ۶۵/۹ درصد بیشترین نسبت ثبت نام شدگان به جمعیت تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی را به خود اختصاص داده اند.

۵/۷۵ درصد از افراد ساکن مناطق شهری و ۱/۲۰ درصد ساکن مناطق روستایی هستند. از میان این افراد، معادل ۳/۱ درصد دارای معلولیت تحت پوشــش ســازمان بهزیستی هستند و ۱۱۸۷ نفر، معادل ۱۴/۰ درصد، دارای بیماری خاصی هستند. از بین ثبت نام کنندگان، ۹۵۷ نفر مســتمری بگیر صندوق بازنشستگی کشــوری و ۴۶۱ نفر مستمری بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، و ۱۴۹۶۶ نفر بیمه پرداز این صندوق هستند.

بیشتر بخوانید

تأخیر در پرداخت بیمه بیکاری کرونا به ۹۱ هزار نفر از مشمولان/ پالایش مجدد متقاضیان مقرری بیکاری

۷۶۵۱۱۷ نفر، معادل ۷/۸۷ درصد، بیمه پرداز ســازمان تأمین اجتماعی بوده اند. همچنین، ۲۱۱۸ نفر معادل ۲۴/۰ درصد مستمری بگیر سازمان تأمین اجتماعی محسوب می‌شوند. ۳/۱۵ درصد، معادل ۱۳۲۹۸۱ نفر، دارای عضویت در بیمه سلامت همگانی هستند. ۴/۹۳ درصد از این متقاضیان در فروردین ماه ۱۳۹۹ یارانه دریافت کرده اند و فقط ۴/۶ درصد آنان در این ماه یارانه دریافت نکرده اند.

بیش از ۹۹ درصد از افرادی که در این سامانه به عنوان متقاضی بیمة بیکاری ثبت نام کرده اند، تسهیلات کرونا را دریافت نکرده اند. بیش از ۹۷ درصد از متقاضیان در سال ۱۳۹۸ هیچ سفر غیر زیارتی نداشته اند و صرفا حدود ۲ درصد از این افراد در این سال، یک یا دو سفر غیر زیارتی داشته اند. حدود ۶/۶۳ درصد از این افراد دارای هیچ خودرویی نبوده اند.

به لحاظ وضعیت دهک درآمدی متقاضیان، نکتة حائز اهمیت آن اســت که بیشترین فراوانی به دهک‌های هشتم، نهم و دهم درآمدی اختصاص دارد. ۵/۲۴ درصد در دهک هشتم، ۲۱ درصد در دهک هفتم و ۹/۱۹ درصد در دهک نهم قرار دارند. کمترین فراوانی حدود ۱ درصد به دهک‌های اول، دوم و سوم تعلق دارند.

بیشتر بخوانید

یک بام و دو هوای پرداخت بیمه بیکاری کرونا/ یکسال برای پرداخت مقرری بیکاری بس نیست؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه بیکاری بیمه بیکاری کرونا ویروس کرونا بیمه بیکاری ثبت نام ۱ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت‌: آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام محمد قمی دربرگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد با اشاره به افزایش 25 درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته اظهارداشت: حدود 12 هزارو 500 نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

وی افزود : با توجه به اینکه حدود چند میلون نفر از جمعیت کشورمان حدود 200 آیه از آیات مهم و مورد تاکید بزرگان دین را از قران کریم حفظ می‌کنند موضوعی مهم است که این افراد می‌خواهند زندگی خود را با قرآن مانوس کنند و در مسائل اجتماعی سیاسی و ارتباط خود با دیگران از آیات، ترجمه و تفسیر قرآن بهره ببرند و در صحبت ها وزندگی خود نیز به آیات خدا بسنده کنند

قمی درخصوص حفظ نیز خاطر نشان کرد : حفظ ترتیبی توسط علاقه‌مندان بسیاری و با توجه به معنا، ترجمه و تفسیر انجام می‌شود ولی برخی افراد نیز می‌خواهند تازه در این مسیر قدم بگذارند و تشنه و مشتاق بهره گیری از قرآن کریم هستند درهمین راستا با توصیه بزرگان، گروهی آیات و فرازهایی از قرآن که مورد توجه و نیاز جامعه امروز است را برای به کارگیری مفاهیم آن در زندگی خود حفظ می‌کنند.

وی همچنین نکات قابل توجه در این آزمون را حضور نزدیک به 500 نفر با سن بالای 50 سال و 50 نفر زیر 11 سال دانست و تاکید داشت : بیشتر شرکت کنندگان با شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کردند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حضور علاقه مندان به حفظ قرآن در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با استقبال خوبی همراه بوده است که نشان از گسترش فضای قرآنی در کشور دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت:‌ در مجموع هزارو 618 نفر از خراسان رضوی در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کردند و این داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، در آزمون شفاهی نیز که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند تا در نهایت به داوطلبان واجد شرایط مدرک تخصصی اعطا شود.

وی این آزمون را بزرگترین رویداد قرآنی کشور دانست وتصریح کرد : مرحله اول آن و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن و در سه مقطع 10، 20 و 30 جزء قرآن کریم برگزار می‌شود.

صاحبقرانی تصریح کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می‌شود و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک هم‌تراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی نیز برخوردار شوند.

گفتنی است: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار و مشهد در دو حوزه بانوان و آقایان در خواف در حال برگزاری است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است