Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه از مردادماه تاکنون یک هزار و۱۴۰ نفر در خراسان جنوبی برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردند، گفت: از این تعداد ۵۷۵ نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، «غلامرضا اشرفی» صبح پنجشنبه(29 آبان) در جمع خبرنگاران اظهارکرد: همزمان با شیوع ویروس کرونا بسیاری از واحدهای تولیدی و اقتصادی خراسان جنوبی دچار تعدیل نیرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه در ایام شیوع ویروس کرونا 6هزار و 230نفر متقاضی بیمه بیکاری در سامانه ملی بیمه بیکاری ثبت نام کردند، افزود: افرادی که طبق قانون بیمه بیکاری مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی بودند، توانستند از مزایای مصوب در ستاد ملی کرونا جهت ماه های اسفند، فرودین و اردیبهشت ماه توسط سازمان برنامه و بودجه کشور بهره مند شوند.

 

 

وی در ادامه بیان کرد: از خرداد ماه به بعد ادامه دریافت مقرری بیمه بیکاری با رعایت قانون بیمه بیکاری و تفاهم نامه مشترک برای افرادی که بیکاری آن ها تداوم داشته است با ثبت نام در سامانه جامع روابط کار بررسی شد و از ابتدای مردادماه سال جاری تا کنون 1هزار و 140 نفر متقاضی بیمه بیکاری توسط کمیته های دو نفره اداره کار و شعب تأمین اجتماعی رسیدگی شده است.

 

 

اشرفی ادامه داد: با توجه به بررسی های صورت گرفته برای575نفر از ابتدای مردادماه تاکنون بیمه بیکاری برقرار کرده ایم و در مجموع در خراسان جنوبی 1هزار و 141 نفر هر ماه بیمه بیکاری دریافت می کنند.

 

 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ملاک برقراری بیمه بیکاری توجه به قانون بیمه بیکاری و تفاهم نامه مشترک است، گفت: بررسی همه درخواست های متقاضیان صرفاً از طریق سامانه جامع روابط کار و غیر حضوری و هرگونه اعتراض متقاضیان نیز از طریق سامانه صورت می گیرد و نیازی به حضور در ادارات نیست.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بیمه بیکاری خراسان جنوبی بیمه بیکاری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید