Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود بابایی مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره نحوه پرداخت بیمه بیکاری در شرایط کرونایی، اظهار کرد: قبل از شیوع ویروس کرونا حدود ۲۴۰ هزار نفر مشمول بیمه بیکاری بودند که بر اساس قانون بیمه بیکاری، مقرری بیکاری دریافت می‌کردند که از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تا پایان اردیبهشت ۹۹، ۷۳۰ هزار نفر مشمول بیمه بیکاری کرونا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بیکاری تعدادی از این افراد استمرار پیدا کرده که تعداد آن‌ها ۱۸۷ هزار و ۱۴۶ نفر است که از ابتدای خرداد ماه سال ۹۹ مقرری بیمه‌ بیکاری به این افراد پرداخت می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه تعداد به صورت حضوری برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کردند؟ گفت: به واسطه حساسیت زیادی که وزیر کار و معاونت روابط کار در خصوص جلوگیری از تجمع افراد داشتند، از ابتدا سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری را راه اندازی کردیم تا از مراجعه حضوری افراد خودداری شود و نیازی به مراجعه حضوری نباشد.

 بابایی با اشاره به اینکه از خرداد ماه افرادی که مشمول دریافت بیمه بیکاری هستند در سامانه جامع روابط کار باید ثبت نام کنند، گفت: برای دریافت نام کاربری و کلمه عبور افراد می‌توانند به صورت غیر حضوری ثبت نام کنند و فرآیند ثبت‌نام آن‌ها کاملاً به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و افرادی که در سامانه ثبت نام کردند نیاز به مراجعه حضوری به ادارات ندارند و کاملاً می‌توانند فرآیند ثبت نام را به صورت غیر حضوری انجام دهند و هر مرحله که پیش می‌رود پیامک تأیید برای آن‌ها ارسال می‌شود تا از جریان درخواستی که ثبت نام کردند، مطلع شوند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در یکی از استان‌ها اعلام شده بود به مراجعه حضوری افراد نیاز است که به مدیرکل همان استان اعلام کردیم که تمام فرآیند باید به صورت غیر حضوری باشد و نیاز به مراجعه حضوری نیست.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به جاماندگان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه بیکاری کرونا بیمه بیکاری ویروس کرونا مراجعه حضوری بیمه بیکاری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است