Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@19:45:08 GMT

سامانه بیمه بیکاری بار دیگر باز شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۰۳۹۵

سامانه بیمه بیکاری بار دیگر باز شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت : سامانه جدید بیمه بیکاری که از ششم مردادماه سال جاری متوقف شده بود بار دیگر برای ثبت نام متقاضیان باز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، کامران اصغری افزود : متقاضیان برای ثبت نام جدید و یا ادامه مقرر بیمه بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا می توانند با مراجعه به سامانه جدید درخواست خود را به ثبت برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ثبت نام بیمه بیکاری صرفاً از طریق سامانه "جامع روابط کار" که از سال گذشته فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرده است امکان پذیر است که اکثر خدمات حوزه روابط کار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری نیز در این سامانه انجام می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برخورداری از خدمات این سامانه را منوط به دریافت نام کاربری و رمز عبور از دفاتر پیشخوان دانست.
اصغری آدرس سامانه را http://prkar.mcls.gov.ir/Login اعلام کرد.
وی اظهارداشت: بعد از پایان مراحل ثبت نام فرآیند رسیدگی  وبرقراری بیمه بیکاری متقاضیان از طریق پیامک به آنان اطلاع رسانی می‌شود.
به گفته این مسئول، متقاضیانی که پیش از این ثبت نامشان را در سامانه قبلی بارگذاری کردند، نیازی به ثبت نام جدید ندارند ، ولی متقاضیان تداوم مقرری بیمه بیکاری باید تغییرات احتمالی خود را در این سامانه به ثبت برسانند.
در مرحله اول شیوع ویروس کرونا در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار کارگر مازنی در سامانه بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی استان مازندران ثبت نام کردند که کمتر از ۵ هزار نفر از این کارگران که سابقه پرداخت حق سهم بیمه بیکاری داشتند، از مقرری حداقلی برخوردار شدند.
در مجموع شیوع ویروس کرونا در مازندران از سی ام بهمن ماه سال گذشته تاکنون بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال به حوزه اقتصادی استان خسارت وارد کرد که بیشترین خسارت ها مربوط به بخش گردشگری و خدماتی بود که ۵۱ درصد از اشتغال استان نیز در این حوزه قرار دارد.
براساس آخرین آمار با گذشت حدود هفت ماه از شیوع ویروس کرونا همچنان حدود یکهزار و ۸۰۰ نفر از شهروندان مازنی مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تحت درمان قرار دارند./ ایرنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا بیمه بیکاری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • سامانه بارشی و سرد بهاری در راه مازندران
  • سامانه بارشی دیگری در راه مازندران
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان